Slide 1
Slide 2
Slide 3
Projekt:Transformering, ombygning, totalrenovering og ny indretning af modtagelsen
Bygherre:Københavns Kommune Socialforvaltning
Areal:Ombygget brutto Etagearealer 325 m²
Landskab:-
Byggesum:2,3 mill.
Opgave:Hovedentreprise
Opført:2012

Mændenes hjem, Lilleistedgade 2
Rytter Arkitekter har for Københavns Kommune ombygget og nyindrettet ’Bofællesskabet’ i Mændenes hjem.
Projektet har haft som formål at skabe attraktive, åbne og imødekommende rammer for personalet og ikke mindst beboerne.
Små beboerværelser der således sammenlagt for at opnå bedre rumstørrelser. Samtidigt er personalets kontor og mødefaciliteter blevet begrænset, ud fra tanken om af personalet så vil være mere tilstede i fællesarealerne. Fællesarealerne opgraderet med mere lysindfald og nye køkkener og dagligstue.
Designet signalerer et enkelt uformelt udtryk, der understøtter en hjemlig og ligeværdighed, mellem beboer og personale. Med indretningen har man desuden forsøgt at afspejle medarbejdernes ønske om at møde be-boerne i øjenhøjde og med udgangspunkt i beboernes behov. Personalet i Bofællesskabet har været med i processen og har valgt farver og overflader der understøtter den kultur de ønsker at opmuntre til i bofællesskabet.