Slide 1
Slide 2
Slide 3
Projekt:Nybyggeri
Bygherre:Hareskovens Lilleskole
Areal:Første etape: Nybyg 500 m² Energi renovering 485 m²
Landskab:-
Byggesum:Ca 10.5 mio.
Opgave:Totalentreprise
Rådgivning:Totalrådgivning: Programmering, skitsering
Opført:Under opførelse Første etape forventes færdigt bygget 2013

Hareskovens Lilleskole, Skitseprojekt
RYTTER A/S har udarbejdet skitseprojekt for en ny bygning til Hareskovens Lilleskoles ‘lilleafdeling’ samt energioptimering af eksisterende bygning for ‘storeafdelingen’
Bygningen består af et præfabrikeret modulbyggeri, der afsluttes med vedli-geholdelsesfri beklædningsplader i mange farver og udtryk. Vinduespartierne maksimeres for at opnå masser af lys og luft til alle rum samt samhørighed med den omkringliggende natur. Samtidig vil perforerede plader af samme materiale som facaderne, kunne skydes for vinduerne som solafskærmning.
Det centrale ‘fællesområde’ forsynes med runde ovenlysvinduer, der giver et velgørende himmelkig, som på en særlig måde følger døgnet og vejret. Ud-valgte vægge – særligt i fællesområder – udføres således at der kan tegnes og males på dem (og efterfølgende viskes rene). Andre vægge forsynes med ribber og torve.
Bygningen tænkes ventileret med et energirigtigt ventilationsanlæg, der imø-dekommer alle krav til institutions- og undervisningslokaler. Et intuitivt ma-nuelt betjeningspanel gør det nemt at styre indeklimaet rum for rum, mens bevægelses- og CO2-sensorer varetager den generelle styring af energifor-brug og CO2 niveauet.
Endvidere placeres der solfangere/-celler på den mosbeklædte tagflade.
Varmen i den nye bygning tænkes indlagt som gulvvarme med supplerende radiatorer.
Rytter er inviteret til at give bud i konkurrence med 4 andre tegnestuer.